Bij Hairlem Kappers werken wij sinds kort met de producten van O&M. Als ambassadeur van dit vrij nieuwe en milieubewuste merk gebruiken wij de haircare, styling en kleurproducten. Daarmee leveren we optimale kwaliteit die op jouw haar is afgestemd.

O&M
CØR.color
Evo

Wat is O&M voor merk?

O&M staat voor Original & Mineral. De producten van O&M zijn vrij van parabenen, sulfaten, kunstmatige geur- en kleurstoffen en andere schadelijke stoffen. In plaats daarvan worden natuurlijke ingrediënten gebruikt zoals Australisch rozemarijn, eucalyptus en kamille. Dit vanwege de voedende en verzorgende eigenschappen. De producten van O&M bieden een efficiënte oplossing voor elk haartype en elk haarprobleem. Of het nou gaat om een kleurbehandeling, verzorging of een styling: O&M biedt hiervoor professionele producten die zowel de huid als het haar beschermen en verzorgen.

Hoe gebruik ik de verzorgingslijn?

O&M heeft een 3 steps cleaning ontwikkeld. Dat wil zeggen: reinigen, voeden en sealen.
Je gebruikt twee verschillende shampoos. De ene shampoo reinigt het haar. De tweede shampoo voedt het haar. Daarna gebruik je nog een conditioner om het haar te sealen (bescherming). Door in deze drie stappen je haar te wassen en te behandelen krijg je erg gezond haar. Voor elk haartype bestaat er een geschikte shampoo en conditioner. In de salon zullen we je altijd adviseren wat voor jou de juiste producten zijn!

O&M producten op een rij
tube O&M CØR color
evo producten

EVO

Wij hebben de keuze gemaakt om de stylingsproducten aan te vullen met het merk EVO. In de producten van EVO worden alleen ingrediënten gebruikt die daadwerkelijk iets betekenen voor het haar. Daarbij wordt alles bedacht en geproduceerd met respect voor het milieu. Bij EVO willen ze verandering ten goede brengen en een beweging creëren van vrijdenkers die waarde hechte aan het milieu.

Alle producten van EVO zijn vrij van sulfaten, parabenen, DEA, TEA, proplyne glycon en gluten. De EVO haarproducten doen wat ze zeggen, zonder je te misleiden. Daarnaast doen zij er alles aan om zo duurzaam en verantwoord mogelijk te produceren, verpakken en vervoeren. EVO test hun producten niet op dieren en is dus dierproefvrij. In de salon adviseren we je graag welke producten van EVO voor jouw haar geschikt zijn!